Papa?


Papa?

Zo heet het boekje dat Frank Staessens heeft geschreven en beschikbaar is vanaf 11 maart 2022.
Frank is een ECV-medewerker en lid van de Raad van Bestuur van de ECV.

Als u kinderen of kleinkinderen hebt of dicht betrokken bent bij kinderwerk, zal dit een boekje zijn waarover je fijne gesprekjes kan hebben met hen.
Of u hebt ideeën nodig voor je kindermoment in de kerk, of u hebt een leuk geschenk in gedachten voor verjaar- of feestdagen zoals Pasen, dan is dit een goede keuze.
Of de kerk beslist misschien om elk gezin met kinderen een exemplaar te schenken, dan is het een prima investering. 

De opbrengst van dit boekje zal naar een goed doel overgeschreven worden, ook dat is nog een extra pluspunt.

In de vorm van gesprekken tussen een vader en zijn zoon worden in dit boekje de grote thema’s van het leven aangehaald. Dat zijn universele thema’s zoals liegen en pesten, maar ook vragen over ingewikkeldere thema’s zoals religie. Vanuit een kinderperspectief worden deze vragen aangeraakt met voorbeelden die bij hun belevingswereld aansluit. De manier van vraag-antwoord is daarnaast erg speels en laat het effect zien van veel geduld als een ouder, zodat het kind zelf tot nieuwe inzichten komt. Daardoor zet het boek aan tot denken voor zowel ouder als kind, zonder dat het belerend overkomt. Wat verder fijn is, is dat de gesprekken los van elkaar te lezen zijn. Daardoor kan er altijd gemakkelijk naar teruggegrepen worden. 


Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op:
Auteur: Frank Staessens, e-mail: franky.staessens@gmail.com.

Over de auteur
Frank Staessens woont in Bornem en is ruim 30 jaar betrokken in de leiding van de Evangelische kerk in Boom, behorend tot de Evangelische Christengemeenten Vlaanderen. Getrouwd met Agnes en vader van 3 kinderen en 10 schatten van kleinkinderen... die hem inspireerden, want... Een kinderdroom realiseren als je op pensioen bent: hoe gek is dat! Maar dat kan gebeuren als je op een nacht wakker wordt en denkt: waarom niet? Zie hier dus dit kleine boekje met enkele leuke verhaaltjes over alledaagse dingen. Hopelijk een beetje leerzaam, maar vooral ook fijn om voor te lezen voor de kinderen!

Het is dus geschikt voor allen die kunnen lezen.

Kost : 15,99€ (opbrengst gaat naar een goed doel) pagina's: 36

Geïllustreerd door Hanne Latruwe