ECV zoekt nieuwe medewerker


De ECV vzw (Evangelische Christengemeenten Vlaanderen), zoekt op korte termijn hun team medewerkers te versterken. (www.ecvnet.be)

We zoeken iemand die kan meewerken in ons dagelijks bestuur en mee vorm kan geven aan het beleid, met als belangrijkste taak de communicatie rond onze (en andere evangelische) activiteiten.

Uiteraard verwachten we affiniteit met de ECV, met andere woorden dat je betrokken bent in één van de ECV-kerken in Vlaanderen. Verder heb je goede communicatieve skills, ben je vlot met de pen en heb je goede kennis van de office tools en sociale media (facebook, instagram, enz), zodat je onze kerkgemeenten via mail (of door updates van de website) goed kan informeren.

We zoeken iemand die kan meewerken in het statuut van verenigingswerker, aan maximum van 8 uur, te spreiden over een week. De meeste taken kunnen van thuis uit worden uitgevoerd, gezien het dagelijks bestuur ook meestal via zoom vergadert.

Je bent dus een man/vrouw die in aanmerking komt voor deze job, als je in het statuut van verenigingswerker kan stappen:

·  Werknemers: reeds voor 4/5e ergens anders tewerkgesteld

·  Zelfstandigen: minstens drie kwartalen sociale bijdragen betaald hebben

·  Gepensioneerden: geen voorwaarden

De verloning bedraagt maximaal 500 euro per maand, waarvan 10% belastingen zal ingehouden worden bij aangifte van uw persoonsbelasting.

Neemt gerust even contact op met Rosario Anastasi (voorzitter vzw) via mail 
rosario.anastasi@scarlet.be of tel 0494 92 46 94