Frank en Agnes Staessens

Contact:

e-mail

Frank en Agnes Staessens

Frank is gelukkig getrouwd met Agnes en samen zijn ze al meer dan 35 jaar lid van de Christengemeente in Boom, waar Frank reeds een lange tijd oudste is. Voor Frank en Agnes is de familie erg belangrijk: ze zijn gezegend met 3 kinderen en 10 kleinkinderen, die een zeer belangrijke plaats hebben in hun leven.

Frank werkte tot 2018 in een niet-commerciële functie bij de bank en een gezond evenwicht tussen werk, familie en gemeentewerk is steeds een uitdaging geweest.

Sinds maart 2020 wil ik een deel van mijn vrijgekomen tijd besteden aan de ECV, waar ik reeds enige tijd meewerkte in de Raad van Bestuur namens de provincie Antwerpen. Er bestaat immers geen mooier werk dan “doen wat de Heer op je hart legt”. Ik ben ook geen theoloog, maar wel een dienaar van de Allerhoogste.

Als ik een gaatje vind in mijn agenda, dan kan je me – mits enig zoekwerk – terugvinden aan de oever van een koele vijver, waar ik geniet van de prachtige natuur en indien het kan met mijn hengel in de buurt.

Voor een prediking over één of ander praktisch onderwerp ben ik steeds beschikbaar in de provincies Antwerpen en Limburg.

Geboren 24/02/1956

Tel 0499/ 57 48 84