Ronny en Ingrid Geerts

Contact:

e-mail

Ronny en Ingrid Geerts

Ronny (ik) en Ingrid Geerts-Reynders zijn nu bijna 37 jaar gelukkig getrouwd en hebben samen 3 dochters. Sinds 2004 geniet ik van een mijnwerkerspensioen. Na een herscholing van 1 jaar kon ik bij HAROL (gekend als rolluik- en zonweringsfabrikant) als bediende aan de slag.
Daar nam ik als hoofdtaken, de programmatie van goederenflow, lesgever Word en Excel, en helpdesk voor mijn rekening. Tot in 2004. Pensioen als 46-jarige. De reden waarom ik niet verder fulltime werkzaam wilde blijven waren mijn 3 overbruggingen aan de kransslagaders en de 2 stents in de jaren daaropvolgend. Thuis, genietend van mijn gezin, stond hoger in het vaandel.

Sinds 1982 opgegroeid in de ECV-gemeente Leopoldsburg. Hier waren veel ontplooiingskansen en zo werd ik als snel verantwoordelijke en mede-oudste. In 1997 fuseerde Leopoldsburg met ECV-gemeente Ham. Tot 2001 was ik ook daar als oudste actief. Na de problemen met mijn hart heb ik deze functie weloverwogen afgelegd. En ben tot in 2016 verder nog actief gebleven in de rol van lid van de beleidsraad en in de bediening van het Woord.

Op dit moment spreek ik nog in verschillende gemeenten en verzorg ik, in mindere mate dan vroeger, ook Bijbelstudies en kringwerking.